Cd-nycklar till marknadens bästa priser

Om spel är din grej så hittar du ett fantastiskt urval av unika speltitlar i PlayGames breda sortiment av spel och cd-nycklar. Där finns nämligen spel till Origin, Uplay, Steam, Blizzard och en hel rad andra plattformar, för både mac och pc. Och du kan ladda ner ditt nya spel direkt efter köpet, snabbt som blixten!
Cd-nycklar till marknadens bästa priser

Battlefield, Sims, Dragon Age och Fifa – du hittar dem hos PlayGames

Letar du efter cd-nycklar till Origin är PlayGames rätt plats att leta på. Origin är en digital plattform som har utvecklats av företaget Electronic Arts. Den innehåller nästan alla spel som Electronic Arts har släppt och här finns något för alla. På plattformen Origin kan du spela några av spelvärldens största titlar som Battlefield, Sims, Dragon Age och Fifa. Origin har också inbyggd funktionalitet för att prata och spela med vänner i multiplayer, achievements och mycket mera. Origin är en plattform som det är otroligt lätt att installera nya spel på. Du anger helt enkelt cd-nyckeln (även kallat produktnyckeln) som du har fått från oss, och sedan ordnar Origin resten. När du har löst in cd-nyckeln ansluts spelet till ditt konto i Origin. Det innebär att du alltid har dina spel tillgängliga även om du byter dator. PlayGames uppdaterar ständigt sitt sortiment, så håll ett öga på playgames.se så är du säker på att inte missa något!

Interagera med andra spelare med plattformarna Origin och Uplay

Nu hittar du också cd-nycklar till succéspelet Far Cry 5 för Uplay hos PlayGames. I den senaste delen av den prisbelönta serien får du följa med till Amerika och Hope County, Montana. Ditt uppdrag i Hope County är att väcka liv i motståndsrörelsen och befria samhället från sektens järnhårda grepp. På plattformen Uplay kan du också spela storslagna titlar som Assassin’s Creed, South Park, Watch Dogs, Steep, Splinter Cell och många, många flera. Uplay är en digital plattform som har utvecklats av företaget Ubisoft. Den innehåller i stort sett alla spel som Ubisoft har släppt, därför finns det något för alla smaker – allt från gamla klassiker till Ubisofts senaste hits. Även Uplay har inbyggd funktionalitet så att du kan prata och spela med vänner, och den är otroligt lätt att installera nya spel på. Du anger bara cd-nyckeln (även kallad produktnyckeln) som du har fått från oss, och så sköter Uplay själv resten. Det kan inte bli enklare!