Försäljning av elcykelpaket och fatbikes – Boxbike.se

Se sortimentet hos Boxbike.se, som har allt från elcykelpaket till el-fatbikes online.
Försäljning av elcykelpaket och fatbikes – Boxbike.se

Beställ ett elcykelpaket online

Är du trött på din vanliga cykel? Konvertera den till elcykel med ett elcykelpaket och du har möjlighet att använda elmotorn i uppförsbackar eller när krafterna sinar. Bygg din egen elcykel med ett kit från Boxbike.se, som har flera olika modeller till rimliga priser. Du hittar lösningar för fatbikes, lådcyklar och helt vanliga cyklar. Det är klart att det ställer lite högre krav på batteriet när en fatbike eller en lådcykel ska byggas om. Därför behöver du hitta rätt elcykelpaket. Boxbike.se är specialister och redo att vägleda dig om du behöver hjälp med att köpa ett elcykelpaket. Läs mer online.

Upplev naturen på en el-fatbike

Älskar du att cykla i friska luften och utforska naturen i Sverige eller utomlands? Då ska du ha en elektrisk fatbike. Den kan köras på underlag som snö, grus och sand. Du kommer inte att vara begränsad av tuff terräng! Med elmotor kan du köra ännu längre, högre och bort från civilisationen. Känn friheten med en elektrisk fatbike. Boxbike.se säljer flera modeller från STRØMSTAD som alla är av hög kvalitet. En elektrisk fatbike har vanligtvis ett batteri på 48 volt, som kan dra lite mer än ett vanligt elcykelbatteri. De kan gå ända upp till 45 km/h, så du kommer inte att få långtråkigt på dina äventyr! Läs mer online eller kontakta Boxbike.se för bra tips om att välja och köra el-fatbikes.

Letar du efter elcyklar ska du besöka webbplatsen Boxbike.se. De säljer elektriska fatbikes, lådcyklar med motor och andra cyklar från STRØMSTAD. De har också kompletta paket för att konvertera din vanliga cykel till en elcykel. Du hittar även laddare, reservdelar och annan utrustning på webbplatsen – alltid hög kvalitet till bra priser.